GIB-CBSR

GIB Corporate Business Solution Rescue (GIB-CBSR) GIB CLUSTER PRODUK (GCP) yang paling unik untuk menyelesaikan permasalahan syarikat yang menghadapi kemelesetan urusniaga.

GIB Corporate Business Solution Rescue (GIB-CBSR)

T.O.D di bawah produk terbaru syarikat Giganation GIB Berhad (GIB)
GIB-CBSR adalah dicipta oleh pakar ekonomi dan kewangan syarikat untuk mewujudkan suasana ekonomi normatif yang lebih efisien dan berkebajikan yang mempunyai nilai tuntutan yang tinggi oleh syarikat yang memerlukannya melalui obligasi syarikat ke atas setiap produktiviti yang ada serta dapat memberi manfaat sepenuhnya kepada syarikat di Malaysia, majikan dan pekerja serta memberi impak positif ke atas KDNK Negara.

Apakah kelebihan yang diberi oleh syarikat Giganation GIB Berhad (GIB) kepada syarikat yang mempunyai tekanan kewangan yang tidak stabil dalam urusan perniagaan mereka?
  1. Khidmat nasihat oleh syarikat GIB yang berpengalaman/terlatih berkaitan dengan pengendalian syarikat yang baik dan berintegriti.
  2. Tawaran penyewaan compartment hartanah yang diperuntukan oleh syarikat GIB sebagai satu instrumen bantuan melalui anak syarikat GIB iaitu syarikat Megatouch Sdn Bhd yang bukan pelaburan agar menjadi satu platform di bawah Corporate Business Solution Rescue (GIB-CBSR) kepada syarikat yang menghadapi kemelesetan urusniaga akibat daripada pandemik Covid-19
  3. Menjadi ahli dalam kumpulan syarikat GIB selari dengan perkembangan jaringan perniagaan sehingga ke peringkat global.
  4. Tawaran ini juga melibatkan pelabur-pelabur (syarikat luar negara) untuk melabur dan mengambil bahagian Transformasi Oriented Development (T.O.D) di bawah perancangan GIB Corporate Business Solution Rescue (GIB-CBSR)

Syarat-syarat di bawah GIB-CBSR

Syarikat Beroperasi di Malaysia dan di Luar Negara

Tertakluk kepada syarikat yang beroperasi di Malaysia dan luar negara.

Menjadi Ahli Kumpulan GIB

Permohonan sebagai ahli dalam kumpulan Giganation GIB Berhad.

Hantar Maklumat Syarikat

Menyediakan segala dokumen maklumat berkaitan dengan syarikat.

X