MAKLUMAT SYARIKAT

GIGANATION GIB BERHAD adalah sebuah syarikat yang didaftarkan pada 6 hb Disember 2017 dan secara umumnya syarikat ini mula diberi peranannya pada tahun 1998. Ketika itu, dunia menghadapi masalah krisis ekonomi yang menjadi cabaran kepada GIGANATION GIB BERHAD mencari alternatif untuk penyelesaian secara saintifik dalam mengatasi masalah ekonomi agar persepsi sistem ekonomi sedia ada dan amalannya boleh mendatangkan kesejahteraan kepada masyarakat dunia khasnya. Melalui kaedah dan pemahaman dalam ekonomi yang berbeza dan kesannya ke atas kemasyarakatan global, telah memberi satu inspirasi dan inovasi kepada keluarga GIGANATION GIB BERHAD mengadaptasikan keadaan tersebut agar semua masalah yang berkaitan dengan nilai tanggungan liabiliti ke atas pinjaman atau pembiayaan di institusi kewangan yang sudah pasti menjanjikan kesan yang negatif ke atas portfolio kewangan peminjam khususnya dalam menghadapi suasana krisis sedemikian dan di masa akan datang

Nama Syarikat

GIGANATION GIB BERHAD

No. Pendaftaran Perniagaan

201701044608 (1258781-U)

Tarikh Penubuhan

06 Disember 2017

Alamat Pejabat HQ

6, Jalan 2, Medan Pekan Arau, 02600 Arau, Perlis.

Status Perkongsian

Berhad

Urusan Perbankan

• CIMB Bank Berhad
• HONG LEONG Bank Berhad

Bagaimanakah kami boleh membantu anda?

Hubungi kami di pejabat Giganation GIB Berhad yang terdekat dengan anda atau hantarkan pertanyaan perniagaan secara dalam talian.

 

Giganation GIB Berhad merupakan Syarikat yang tidak ternilai. Pasukan kami telah bekerja keras untuk membantu seramai mungkin orang awam untuk meningkatkan pendapatan mereka.

Ammar Dun
IT Department, GIB Arau
Telefon (Pejabat)

04-9706323

Email Syarikat

admin@giganationgib.com.my

Laman Web Syarikat

www.giganationgib.com.my

X