DURIAN RUNTUH

Sempena genap tahun Ke-4 Syarikat Giganation GIB Berhad beroperasi, Semua Subscriber di GIB bakal menerima “Durian Runtuh” di bawah sistem penyewaan Compartment Sublet apabila pihak pengurusan telah membuat penstrukturan semula dalam sistem sublet biasa kepada sistem GIB Sublet Flipping 2020.

Syarikat Giganation GIB Berhad yang menjalankan perniagaan di bawah sektor Transformation Oriented Development (T.O.D) dan Transformation Oriented Agriculture (T.O.A) telah berjaya membantu ramai Subscriber sepanjang 4 tahun ini, lebih-lebih lagi di waktu pandemik Covid 19 yang melanda Malaysia dan memberi satu inspirasi dan juga memberi nafas baru kepada mereka untuk terus hidup dan terus berjuang dalam dunia perniagaaan. Transformasi ini bukanlah suatu pelaburan, tetapi ia merupakan satu bentuk pendapatan pasif yang disumbangkan daripada Syarikat Giganation GIB Berhad Kepada Subscriber.

Syarikat Giganation GIB Berhad juga turut serta dalam sektor pembangunan pertanian dan sektor pemulihan ke atas semua sektor yang melibatkan pelancongan dengan kerjasama daripada Exco Pelancongan Negeri Perlis. Beberapa lokasi yang berpotensi bakal dibangunkan, antaranya adalah di kawasan Tasik Melati Perlis yang melibatkan keluasan hampir 84 ekar tanah untuk dibangunkan sebagai taman tema tidak lama lagi, ramai daripada subscriber, syarikat tempatan dan juga orang awam dapat menerima kemudahan daripada proses ini.

Leave a Reply

en_GBEnglish
ms_MYMalay en_GBEnglish
X